Köp Begagnad mobil

I betalt samarbete med Rephone

Hej på er! Hur är läget med er? Jag hoppas allting är strålande med er, jag mår bra, jag lever men jobbar som ja skrivit innan väldigt mycket, så tiden till bloggen finns inte alltid där!

Idag kommer det ett tips och det handlar om mobiltelefoner, mobiler är ju något som är väldigt dyrt att köpa, och som man faktiskt är i behov av och behöver byta ut om det är så att den gamla går sönder. Därför tycker jag att det är superbra att man kan handla begagnade mobiltelefoner, det är både snällt mot miljön men även för plånboken!


Rephone säljer begagnade mobiler, dem är kontrollerade noga även uppdaterade och fungerar felfritt. Dem erbjuder dessutom 12 månaders garanti. Hur bra? :)


Dem har både Iphone och Samsung att köpa, och alltid fri frakt, leveransen är dessutom väldigt snabb då du får ditt paket inom 1-3 arbetsdagar.

Hade det inte varit så att jag precis köpt en ny telefon, så hade jag verkligen kollat om det fanns någon mobil hos Rephone. Skulle de vara så att man inte är nöjd så har man alltid 14 dagars öppet köp och det är ju en säkerhet det med om man känner att man inte skulle vara nöjd :)


Tänk så bra det har blivit att man kan beställa och köpa begagnade mobiler, men ändå få garanti på den, att dem dessutom är kontrollerade noga är även det säkert.


Så är du på jakt efter en ny mobil, men inte vill betala flera tusen så kika in på sidan och kolla om det finns någon mobil för just dig =) In och läs mer om värdet att köpa begagnad mobiltelefon ocksåHoppas ni gillade detta tips.


Och dagens fråga till er blir, vad har ni för mobil?

jag har en samsung galaxy a51 😊


Gillar