KOSTYMER FRÅN JOHNELLS

www.johnells.se

Hej! äntligen är det Fredag, och vad passar bättre än att avsluta denna arbetsdag med ett grymt tips till er? 💇Jag tänkte tipsa om butiken Johnells, för ni vet väl om att ni nu kan shoppa online hos Johnells också? Och dem har FRI frakt och fria returer! Hur bra som helst eller hur? :)

Jag och min Pojkvän Alex handlar för det mesta våra märkeskläder hos Johnells, så det är en butik jag kan stå bakom till 100% för jag vet att kvalitet och pris är bra, även utbudet är stort! :)

Det jag tänkte skriva om ifrån butiken idag är kostymer, vi har varit på jakt efter den perfekta kostymen till Alex men vi har inte hittat någon, fören vi kollade hos Johnells. Nu är den beställd och vi får hoppas att den passar, vilket jag tror att den kommer göra, har aldrig varit några problem när vi handlat därifrån!

Johnells har ett stort utbud när det gäller kostymer, olika priser, olika märken och storlekar, Alex köpte en Hugo boss kostym den var så så så fin!

Jag föredrar ju svarta eller grå kostymer, men det finns fler färger att välja på som ni kan kika på hemsidan, leveransen ligger på 1-3 dagar vilket också är super! Så är ni på jakt efter ny kostym, eller vill köpa en kostym till någon närstående så är Johnells den butiken jag rekommenderar för det. Även ni som inte vill köpa kostym kan ju självklart gå in och kolla ändå, då dem har märkeskläder i alla möjliga olika märken! :)


Jag bifogar lite bilder från hemsidan på några av deras kostymer! Dem jag tyckte var snyggast. Sen så får ju inte alla plats här, utan som sagt jag bifogar mina topp två favoriter, den Alex köpte och sen den andra som han velade mellan. Riktigt snygga båda två!

Båda är ifrån Hugo boss och slim fit modell!

Hoppas ni gillade detta tips, så hörs vi av imorgon igen, ha en trevlig helg!Gillar