Kropps hets!


Jag har alltid varit naturligt smal, jag kan inte gå upp i vikt, oavsett hur mycket jag äter, jag kan äta skräpmat varje dag i flera månaders tid om det skulle vara så. Men jag har alltid varit nöjd med min kropp, och faktiskt aldrig försökt gå upp eller ner i vikt. Utan jag är nöjd med min kropp precis som den är. Och jag skulle inte känna mig bekväm om jag gick upp i vikt, för det är inte jag. Och likadant med att jag inte skulle känna mig bekväm om jag gick ner massor i vikt.

Men en sak som jag tycker är otroligt fel, det är när människor påpekar att " vad smal du är" borde du inte äta mer? vadå ska jag äta så att jag spyr och mår illa för jag äter för mycket bara för att försöka gå upp i vikt? Jag kan inte gå upp i vikt, och så är det. Jag äter bra och jag äter som jag ska. Det är inte okej att påpeka att någon är smal, det är likadant som om jag skulle säga till en person som är tjock eller överviktig att " du är tjock, ska du inte sluta äta, " Det fungerar inte så. Det jag vill komma fram till är att det är lika elakt att säga till en person som är smal att den är smal som att säga till en person som är tjock att den faktiskt är tjock. Det är förbjudet att säga till en överviktig person att den är det. Men tydligen helt okej att ifrågasätta någon som är smal.

Likadant om man säger att man ska träna så tror en del att man ska banta, Men vet ni vad? Om jag tränar så gör jag inte det för att gå ner i vikt utan för att underhålla mina muskler & bygga en stark kropp! Så länge man mår bra i sig själv så får man göra hur man vill, Jag mår bra med min kropp och vill inte förändra något, och så länge jag mår bra så skiter jag i vad andra tycker!

Viktigt att gilla sin kropp oavsett tycker jag ❤


Gillar