Läsaren tycker till om min blogg #3

Idag så är det Fina @odaulrikke som tycker till om min blogg Hon är ny här men tänkte att även det är kul då hon kan säga vad hon tycker vid första intrycket liksom. Jag har börjat följa henne och hennes blogg nu och den verkar riktigt grym och hon verkar vara en sjukt snäll & så är hon dessutom riktigt vacker!

Iallafall här kommer svaren på frågorna om vad hon tycker om min blogg! Tack snälla för dem fina orden 😍

Hur länge har du läst min blogg? Jag har aldrig läst din blogg förut, då jag inte har hört om den, och generellt läser jag inga svenska bloggar, utan bara norska, då jag själv är norsk, och känner mer connection till norska bloggare, om det gir mening?

Vad är det du gillar mest med min blogg? Jag gillar att designen är så enkelt, för det gör bloggen din lätt att läsa! Jag älskar också att alla dina bilder är stora. Du skriver heller inte så långa texter, vilket är skönt. Nu är jag en som gillar att läsa, men för långa texter på blogger kan fort bli lite jobbigt.

Vad får dig att vilja fortsätta läsa/följa den? Jag vill börja följa din blogg på grund av det jag har nämnt ovan, också ser jag även att du bloggar väldigt ofta, gärna fler inlägg på en och samma dag. Det är kul! Aktiva bloggare är det bästa, för då är det lättare att få en «relation» till bloggaren. Man kommer tettare inpå dig som person, när du bloggar ofta. Tummen upp för det ❤️

Är det något jag ska ändra på tycker du? Det är lite svårt att svara på, då jag är helt ny till din blogg, så fråga mig igen om en månad eller tre, så kan jag svara på den frågan lite mer utförligt. Men efter mitt första intryck att bedöma, tycker jag din blogg är jättefin och översiktlig!

Ser så fram emot att följa dig framöver! Kram Oda Ulrikke ♥
blogg: nouw.com/odaulrikke
instagram: @odaulrikkee

Gillar