Läsare tycker till om min blogg#4

Denna vecka är det Underbara @Nattis som svarar på frågor om min blogg, Och jag blir alltid lika rörd och glad när ni svarar på detta! Otroligt tack för dina fina ord Natalia, det värmer verkligen ❤

Hur länge har du läst min blogg?
Jag har läst din blogg i lite mer än ett halvår tror jag, eller kanske är det ännu mer? Har sjukt dålig koll på sånt, fy skäms Natalia!

Vad är det du gillar mest med min blogg?
Det jag gillar mest med din blogg är att du är så sjukt duktig på att uppdatera, även om du ibland bara gör ett inlägg med bilder. Du är verkligen sjukt duktig på att uppdatera ofta, önskar jag också var det..

Vad får dig att vilja fortsätta följa/läsa den?
Jag bara älskar dig och din blogg, det är vad som får mig att vilja läsa. Tycker du är en så otroligt omtänksam och härlig människa. De lockar verkligen mig till att läsa mer om dig, ditt liv och din blogg. Dessutom tror jag att jag känner igen mig mycket i vad du ibland kan skriva om. Vi är helt enkelt lika varandra, du och jag.

Är det något jag ska ändra på tycker du?
Tycker verkligen inte att du ska ändra på något! Kör som du gjort, ditt eget race. Och lyssna inte på någon annan!

Du gör ett fantastiskt jobb med din blogg, fortsätt med det. Och sluta inte blogga för jag vill verkligen följa din blogg livet ut. Ditt sett att skriva dina inlägg på är underbart och att du oftast lägger till en bild på dina inlägg är fantastiskt, det uppskattas verkligen! Sluta aldrig med de du gör! ❤

Gillar