Läsare tycker till om min blogg #5

Detta är även sista delen, jag har bestämt mig för att sluta med denna kategori nu ett tag framöver och det är för att jag sätt att det är så många som gör den, och jag tröttnar på att göra inlägg som finns på alla bloggar, Absolut inget illa menat till dem som gör det, Fortsätt med det för jag älskar att läsa dessa inlägg Men det är bara att jag inte vill ha samma innehåll som massor andra bloggare! Hoppas ni förstår!

Denna vecka är det Gulliga 😍 @Nemos som svarat på frågor om min blogg, och jag blir lika glad varje gång som jag sagt innan, TUSEN tack för dina fina ord underbara du !

1. Hur länge har du läst min blogg? Sedan Januari/februari då jag själv började blogga på Nouw.

2. Vad är det du gillar mest med min blogg? Gillar inte din blogg, älskar den. Du har massa olika områden/kategorier som är riktigt roligt att läsa om. Älskar dina åsiktsinlägg och även det här inläggen där du låter dina läsare få tycka till med.

3. Vad får dig att vilja fortsätta läsa/följa den? Din ärlighet, att du är så öppen och ärlig. Säger alltid vad du tycker och tänker. Du är så omtänksam som person och man fastnar för allt du skriver.

4. Är det något jag ska ändra på tycker du ? Nej, fortsätt så som du gör för du är fantastisk.

5. Valfritt! För er som inte följt eller läst Sandras blogg sålänge, säger bara såhär FORTSÄTT! Tror aldrig jag har bara pratat med en person och fått sån bra bild av någon. Sandra bryr sig om andra människor hon är en grym bloggerska med ett stort hjärta. Hon är guldvärd och hon gör ett grymt jobb med sin blogg.

In och följ och läs fina ✨@NemosGillar