Läsaren delar med sig # Anonyms Berättelse!

Idag är det dags för en ny veckas " Läsaren delar med sig " Och denna vecka är det en tjej som valt att vara anonym, jag har bytt ut hennes riktiga namn mot ett annat namn, så namnen ni läser i texten är påhittade och är alltså inte det som personerna heter!

Här berättar "ANONYM" med egna ord vad som hände!

" Den 11 Januari 2015 var inte en dålig dag för den osäkra, trasiga och 14 åriga Katarina utan det var en dag som skulle påbörja en händelse som kom att gömmas under ca. 8-9 månader för att sedan få en stor innebörd i ett av Borås tingsrätt största förhandlingsmål.

Osäkra Katarina som behövde lite uppmärksamhet trodde att hon pratade med snygga 18 åriga Kenta boende utanför Borås. Lilla K som gick i vårterminen i årskurs 8 med ångest i skolan angående all plugg och kompisarna som fryste ut henne. Höll samtidigt på en hemlighet som ingen människa borde få göra, en hemlighet som hon efter någon/några månader förträngde. Nyfikna och spontana Katarina hade inga problem med kontakten hon hade med så kallade Kenta men det tog inte lång tid tills Kenta började kännas obehaglig och mer konstigare.

Han använde sig av konstiga ord och "hårt" ordval. Han började pressa henne, hota henne. Stackars Katarina hade inget val längre hon var tvungen och sluta svara och regelbundet ta bort alla nyinkomna meddelanden. Det Katarina inte visste var att pojken som hade fått bilder på hennes bröst i utbyte av andra bilder inte var en pojke det var 45 åriga Olle som använde sig av sexuellt utnyttjande som extra jobb mot över 110 tjejer mellan 10-15 år.

Att visa sina bröst för ett par år äldre kille var något som oerfarna Katarina trodde var normalt, det är väl sånt alla mina kompisar gör tänkte hon. Men att skicka bilder på sina bröst till en gubbe som sparade bilder på 100 tals tjejers kroppar var och varannan dag i 5 år totalt. Sen att stackars tjej även bli tvingad att skicka bild på sitt egna, privata underliv! Duktiga Katarina klarade av att säga nej flera gången då hon kände att det var för privat.

Det retade dock upp gamla Olle som inte längre var 18 år, det kom hot efter hot. Skärrade Katarina fick i samma veva även ta emot meddelanden där Olle tydligt framhävde att han vet vem hennes pappa var då han bifogade en bild samt hans namn, han visade även en bild när han hade varit inne på hennes storasysters Facebook konto. Katarina hade ingen aning om vilken ondska det finns hos folk istället för att ha sätt det på nyheter o tvn så fick hon uppleva det via sin nya samsung mobil utan att våga prata om det eller berätta det för någon.

Såå det här var min historia, om vad jag har gått igenom. Är så stolt över mig själv att jag har rest mig från den hemska tiden. Dessutom att jag inte skäms för har man blivit utsatt för sexuellt ofredande, grovt utnyttjande för sexuell posering och försök till försök till grovt utnyttjande av barn för sexuell posering i den högre graden är såå otroligt hemsk och de ska ingen behöva göra. "


Vi tackar Anonym för att hon ville dela med sig, Jag blir så otroligt arg när jag läser sånt här, Och illamående över hur äckliga människor det finns. Man måste verkligen vara försiktig, Usch så hemskt att hon råkade ut för detta!! Stora styrkekramar till dig " Anonym" ❤

Gillar