Ledig dag!

Hej på er! Märker att tiden inte finns till bloggen ändå, iallafall inte varje dag. Men det får vara så nu. är ju ganska mycket med flytten och jobb som sagt. Men idag är jag Ledig från jobb, så jag tänkte fixa med lite andra jobb här hemma, och sen ska jag och älskling ge oss iväg på en rejäl shoppingrunda, vi ska köpa tv och säng och lite annat till hemmet 😍

Jag kommer såklart visa bilder på nya lägenheten, men det gör jag när det är mer klart, vi har ju bara bott i tre dagar så allt är inte ännu på sin plats. Men bilder kommer det lovar jag!

Annars idag på min lediga dag så vaknade jag klockan 05:00, Så typiskt när man är ledig, men man får ju in sina jobb rutiner, så jag gick upp vid halv sex och började fixa lite här hemma, och runt halv tio kom mamma hit efter hennes jobb och så åt vi en god frukost! Sen har vi varit och shoppat lite nödvändigheter, Lite nya saker till mitt kontor här hemma och sen till hemmet!

Nu ska jag förbereda lite inlägg, har tre samarbeten som jag måste skriva, får passa på nu när jag har tid! Hoppas ni har en bra dag, och kika in här senare för att läsa ett samarbetsinlägg!

Gillar

Mest lästa