Lekstugor!

Inlägget är i betalt samarbete med Polhus.se

Hej! Solen skiner idag, hur underbart som helst. Och dagens tips här i bloggen kommer handla om att köpa Lekstugor, Jag minns när jag var liten, då hade jag och mina syskon en lekstuga på tomten, och jag minns att vi älskade den. Vi tyckte det var så roligt att vara där, Nu är ju detta ett antal år sedan haha, och mycket har ju hänt när det gäller Lekstugor, vi hade bara en sån enkel. men nu finns det ju så otroligt fina och rejäla lekstugor! Jag har kikat runt på lekstugor inne hos Polhus och wow så fina det finns, Nellie har ju ett litet hus hos mamma, och hon är så stolt över sitt lilla hus, nu är detta hus bara i plast. Tänk om hon skulle ha ett sådant här hon skulle ju vara överlycklig. Jag har tagit fram några olika från sidan som jag tyckte var supersöta!

Titta bara vilket gulligt litet hus, så fina detaljer också, detta hus är även på kampanj just nu och nedsatt i pris.

Även denna lekstuga är nedsatt i pris, och är hur fin som helst. Jag gillar verkligen detaljerna på denna, titta så fina fönster!

Denna lekstuga påminner om den vi hade som små, bara att denna är större och lite mer detaljer på, samt finare.

Det finns i olika storlekar, och kan även fungera som gäststuga om man så vill. Tänk så kul barnen kan ha i en sådan här lekstuga, att få pyssla om sitt egna " hem" och inreda och leka där. Det finns ju även söta blomlådor på en del av husen så man kan inreda med fina blommor, kanske sätta upp ett par gardiner eller liknande. Så mysigt!


Lekstugorna är byggda i högkvalitativt trä, och de levereras till dörren. När du har fått leveransen kan du enkelt bygga ihop din lekstuga!

Jag har kikat runt på lite olika sidor just för att kolla priset, och Polhus hade enligt mig bäst priser, så är du på jakt efter en lekstuga så tycker jag du ska passa på nu när dem har så många stugor nedsatta i pris!


Gillar