Life update!

Hej hörrni! gud vad länge sen det var, tror aldrig det gått såhär lång tid mellan inläggen. Men jag saknar att blogga och tänker fortsätta med det, måste bara få tillbaka inspirationen, en annan anledning är ju också att jag jobbar så otroligt mycket så tiden hinns inte riktigt med. Men jag jobbar hemifrån nu på grund av allt som händer runt om i världen med Corona viruset. Så inlägg till er ska jag försöka få till, kanske inte varje dag men några dagar i veckan iallafall.


Hur har ni det med allt som händer? Jobbar ni hemifrån? går till jobb? jag tycker det är så hemskt detta som händer, allting känns super tråkigt och jag saknar min familj otroligt mycket som jag inte kunnat träffa på flera månader.

Jag fyllde även år igår, men på grund av omständigheterna så firade jag inte med familjen, men jag blev firad av min älskade sambo, så vi hade de mys här hemma och åt gott, jag jobbade ju även men kvällen blev riktigt bra så jag är nöjd med födelsedagen :)

Nu har jag precis slutat jobbet, eller jag slutade klockan 17 så har hunnit vara och handla. Snart ska babe laga mat, det blir fläskfile och potatisgratäng idag! :)

Men innan mat & film mys ska jag ta ett långt bad och inviga mina nya hårprodukter ( mer om dem i ett annat inlägg)

Hoppas ni får en mysig kväll!


Gillar