Lite tankar kring bloggare.

Vet ni vad det känns som? Som alla bloggare på något sätt tycker exakt samma sak, och det jag funderar på är om det verkligen är så att det stämmer? Eller om det många gånger är så att någon bara kommenterar tex " fin klänning" fast dem egentligen inte tycker det? eller ens att dem har den stilen själva. Förstår ni vad jag menar? Det känns lite som att en del inte vågar säga det dem egentligen tycker om inläggen/bilderna.

Jag menar inte att man ska skriva typ " Ful klänning" men är det inte min stil på kläder så brukar jag vara ärlig och säga, det är FINT på dig, men jag skulle aldrig ha på mig det, vad är det som är så fel med det egentligen? Vi alla är olika, vi passar i olika kläder och vi tycker om olika kläder.

Jag skulle inte ta illa vid mig om någon kommenterade min bild och skrev att den inte gillade min tröja eller frisyr eller ja ni förstår, Tråkigt att ni inte gillar den, men vet ni vad? jag gillar den så det är huvudsaken!

Det känns som dem flesta är så lättkränkta just bland bloggare, och att så fort det är något så anser dem att det är " hat kommentarer" fast det egentligen inte är det. Man måste väl få vara ärlig? Och man måste väl få ha sin egen åsikt, utan att det ska klassas som hatkommentar? Och sen så är såklart hatkommentarer vidrigt! Och jag kommer aldrig förstå hur man kan trycka ner någon. Tycker man något elakt, så håll det för dig själv. Men det är ändå skillnad på att ha sin egen åsikt, och på att ge en hatkommentar. Det är inget hat för man inte tycker samma, det är det man måste förstå!

Sen spelar det såklart roll hur man lägger upp sin kommentar, man behöver inte vara otrevlig, men bara för man inte tycker samma så ska man ändå få skriva vad man själv tycker! Vad tycker ni ? Håller ni med? Eller gör ni inte det, berätta gärna! <3


Gillar