M å n d a g - Färga håret!

Hej, då var det Måndag igen, och här är det jättetråkigt väder idag :( Så får passa på att vara hemma och fixa lite, Är inte taggad på att ge mig ut, Har några paket att hämta så får se om jag går ner & hämtar dem senare eller inte. =) Skulle behöva köpa hårfärg med, för jag har bestämt mig för att färga mitt hår igen, Jag gillar inte alls den färgen jag har nu, och trivs inte i den.. Har oftast keps just för jag hatar den här gula färgen... ( Inget emot gult hår, men jag passar inte i det) Ska färga tillbaka till min ombre, för i den trivdes jag riktigt mycket! :) Så får se om jag färgar idag eller imorgon, Men jag kommer självklart visa bild när jag har färgat! :)

Annars idag ska jag dra vinnarna också i en Live ( Har en tävling i blogg gruppen där jag kommer dra tre vinnare som vinner en varsin box av loddo) Så vill ni vara med & tävla, gå bara med i blogg gruppen " BLOGG QUEENS" på facebook!

Ska försöka att få upp Veckans åsiktsinlägg också, väntar bara på svaren ifrån hon som ska ställa upp =) Så vi får se om det kommer upp idag eller imorgon.. Ha en bra dag fina ni så hörs vi senare 💋


Gillar