Make up och Hudvård

Produkterna är sponsrade av JolieBeauty

I början av veckan så fick jag hem lite produkter som jag nu under veckan har testat, och trots att jag inte testat de så länge så är jag grymt nöjd med produkterna. Jag älskar hudvård och att testa nya märken, och det samma gäller smink :) Så i detta inlägg tänkte jag visa vad jag har fått och berätta mer om dem produkterna, och om ni kollar hela inlägget så kommer jag även ge er en rabattkod längst ner i inlägget! :)

Den första produkten jag tänkte visa här är en Utjämnande Ansiktsskrubb

Denna har jag använt två gånger och huden blev så len efter :) Den skrubbar både automatiskt och enzymatiskt. Ni kommer direkt till produkten HÄR där ni kan läsa mer om den!

Den andra produkten som jag också är så nöjd med är Absolution L’Essence Botanique Pureté

Detta är en rengöring för ren och fet hud som minskar föroreningar, rodnad och sen minskar den även synliga porer. In HÄR för att läsa mer!

Nu går vi över till smink och det första jag tänkte visa är en GRYM concealer, jag har letat länge efter en concealer som jag verkligen känner är riktigt bra och nu har jag hittat den! Ni kommer direkt till den HÄR!

Även denna Flat top Brush är så bra, den ger medium till full täckning och skulptering, den är gjord i syntetiska veganvänliga duo color fiber. NI kommer till den HÄR!

Och sist ut är detta mineral puder med en matt sammetsfinish. Färgen på detta var så bra till mig, varken för mörkt eller för ljust. Ni kommer direkt till den HÄR Färgen jag har är Coriander!

Jag har även fått en ögonbrynspenna som jag inte testat ännu, därav att jag kommer göra en recension på den när den är testad :) Jag är grymt nöjd och tycker att ni ska kika in hos Joliebeauty för hudvård & make up! Med koden " BEAUTY2020" får ni 15 % rabatt, rabatten gäller en gång per kund och är giltig året ut!

Jag kommer även nästa vecka att ha en tävling på instagram där en vinnare vinner produkter ifrån hemsidan! Så håll utkik!


Gillar