Måla om hemma

Inlägget är i betalt samarbete med Målerifixarna.

Hej på er. Jag tänkte idag tipsa om ett företag i Linköping, Företaget heter Målerifixarna, och dem erbjuder väldigt många tjänster, bland annat Nymålning, Renoveringsmålning, Fasadmålning, Fönstermålning och mycket annat.

Dem gånger jag har målat om hemma eller renoverat så har jag gjort det via företag, dels för att det är så smidigt och man är säker på att det blir bra. Man är säker på att inget blir fel och att man får ett resultat som man är nöjd med. Målerfixarna har referenser och resultat på projekt som dem har utfört, detta kan ni hitta inne på deras hemsida. Det är även inne på deras hemsida som ni kontaktar dem om ni vill beställa en tjänst, eller om ni har några frågor.

Vi har ju bott i Linköping, så detta företag känns som ett bra alternativ om vi flyttar tillbaka till Linköping igen. Företaget grundades år 2006 och dem har både kunskap, erfarenhet och utbildning.

Jag tycker det är viktigt att man hittar rätt när man ska göra om hemma, referenser, utbildning och kunskap är det som står högst upp på min lista när jag anlitar ett företag. Målerfixarna har allt detta.

När det gäller priser, önskemål och olika arbeten så får ni kontakta Målerfixarna för att få svar på dessa frågor, har ni ett önskemål som ni inte är säkra på går att utföra så kan ni alltid kontakta dem för att se om det är möjligt. Ni hittar kontaktuppgifterna på hemsidan där finns det även ett formulär som ni enkelt kan fylla i och skicka in.

Dem utför alla arbeten som förekommer inom måleribranshen även golvslipning och golvmålningar.

Jag hoppas ni gillade detta tips. För som jag skrev ovan så tycker jag det är viktigt när man ska göra om att det blir ett resultat som man är nöjd med :)

Ha en fin dag nu!

Gillar