Måltidsersättning & Målersättningsbars

Inlägget är i betalt samarbete med Nupo Sverige

Hej på er! i dagens inlägg tänkte jag visa upp lite produkter jag fått hem ifrån Nupo Sverige. Jag är ju en riktig godisätare så dessa produkter passar mig, då jag tänkt att minska på socker och även börja äta nyttigare en tid framöver. För att just under sommaren äter man vääldigt mycket mer onyttigt! Eller jag gör det iallafall.

Jag har fått hem måltidsersättningar i olika smaker! Favorit smaken av dessa är " Vanilla Banana dream " men alla smaker är riktigt goda. Jag har tidigare testat just måltidsersättningar, men då har jag inte gillat det på grund av smaken, men dessa ÄLSKADE jag. Och är dem riktigt kalla så smakar dem nästan som Milkshake!

Smakerna som finns är

- Caffe latte Happiness

- Chocolate bliss

- Vanilla Banana dream

- Strawberry Love

Måltidsersättning är perfekt för mig som ibland är ute på språng, och inte hinner äta lunch, eller om man bara är stressad eller helt enkelt inte orkar äta lunch!

Dem innehåller all protein fibrer och vitaminer som du behöver!


De andra produkterna jag fått hem är olika måltidsersättningsbars för viktminsking och viktkontroll. Baren innehåller mycket protein och mycket fibrer, innehåller alla essentiella vitmaniner och mineraler som du behöver :) Innehåller inget socker men smaken är riktigt god och passar perfekt när man är sugen på något gott som är nyttigt och inte innehåller socker.

Smakerna på dessa som jag fått hem är

- Brownie Crunch

- Coconut Crush

- Lemon Crunch

- Salted Caramel Fling

- Chocolate

- Toffee Crunch

- Caramel

- Chocolate Mint


Dem har även masor av olika tillbehör så som shakers i olika storlekar, kika in min perfekta i färgen Rosa nedan!

Vill ni läsa mer om Nupos produkter eller kolla in utbudet så gör ni det via deras hemsida nupo.se


Imorgon kommer ett nytt inlägg med fler produkter :) så glöm inte att kolla in då!


Jag har även en rabattkod till er som ger er 20 % rabatt! Koden är ”sandra20” och ger er 20 % gäller inte nedsatta varor eller erbjudanden

Gillar