Matta Från Kilandsmattor

//Inlägget är i samarbete med Kilandsmattor

Titta vad jag hämtade ut idag, hur snygg är inte denna matta? Jag visste direkt när jag kikade mig in på deras sida vilken matta jag skulle ha,den blev min favorit matta direkt när jag såg den. Varför det? Jo för jag älskar grått,vitt och svart. Och det är dem färgerna jag har i mitt vardagsrum.

Så denna matta passade in perfekt hos mig, inte nog med att den är hur snygg som helst, den är SÅ skön också! Och priset är riktigt bra. Jag har den i storlek 80 x 150 och priset på den storleken är 595 kr 🌟

Jag hade inte tidigare hört talas om just Kilandsmattor men är glad att jag gjorde det för dem har ett väldigt stor utbud av mattor, till alla rum även uterum! Finns alla möjliga storlekar och färger, Och leveranstiden är snabb, så jag rekomenderar verkligen den sidan om ni är på jakt efter ny matta/mattor.

Det är även enkelt på sidan att hitta mattor till just det rummet du letar ny matta i, det finns kategorier så som " Vardagsrum, Kök, Badrum, Sovrum osv. Och sen kan du kryssa i vilken färg du letar efter och i vilken prisklass, så blir det så mycket enklare för dig att hitta just det du söker efter, utan att du behöver kolla igenom alla mattor! Hur smart och bra som helst enligt mig.

Vad tycker ni om min nya matta? Visst är den fin, Vill ni köpa en likadan så finns den i olika storlekar och olika priser! Här är lite mer information tagen från hemsidan om mattan

"Amazon Drop är en ryamatta med en härlig lyster som gör att mattan skimrar på golvet. I mattan kombineras en tunnare lugg med en tjockare vilket skapar liv och nivåer i mattan. Amazon är tillverkad i syntetmaterial och är därmed helt luddfri. Här har du Amazon med ett mönster som påminner om stora droppar."


Gillar