Maträtter

Jag har tänkt på detta med maträtter, det känns som man alltid äter samma mat om och om igen, eller så är det bara så att det är svårt att komma på nya maträtter. Jag lagar ju nästan aldrig mat, jag tycker inte det är roligt och så är jag inte världens kock, jag har ju min sambo som älskar att laga mat, och som gör världens godaste mat så det är han som oftast lagar mat, ibland lagar ju även jag men då blir det enkla maträtter.

Men nu har vi faktiskt " ändrat" i matschemat och köpt hem saker vi inte brukar äta, och ska testa på nya recept! Det ska bli spännande, jag är ju en sån som brukar ha svårt med att testa nya maträtter, jag är ganska svår när det gäller mat, och brukar inte våga testa nya maträtter, men nu ska vi testa lite nya maträtter, ser fram emot det!

På tal om mat så åt vi Torsk med potatis och äggsås igår, och alltså DET ÄR JU SÅ GOTT! det var så länge sedan jag åt det, något annat som vi ska laga i veckan som också var länge sen är ju Dillkött!

Nu behöver jag er hjälp med tips på goda maträtter? helst något som inte är de vanliga om ni förstår hur jag menar, Vilken är er favorit maträtt som ni inte klarar er utan??



Gillar