Mattor och inredning

Hej på er! Dagens tips och samarbete passar nog dem flesta av er, det jag tänker skriva om är inredning och mattor!

Jag själv älskar allt som har med inredning att göra, det är så kul att fixa och dona hemma, därför är jag glad att jag hittade till denna sida, jag trodde jag hade koll på de flesta inredningssidor men det hade jag inte, denna sida är alltså en sida full av mattor, det finns en matta för alla hushåll, alla rum och dem finns i alla prisklasser!

Vi har ända sen vi flyttade varit på jakt efter snygga och passande mattor, vi har inte köpt någon vardagsrum matta innan dels för att vi inte hittat just rätt mått och sen inte någon matta som vi fastnat för. Men nu med en ny sida att gå igenom tror jag säkert vi kommer hitta den perfekta mattan för vårat vardagsrum!

Vet ni något som är riktigt bra med Trendcarpet? - Det är alltid gratis frakt, tur och retur, dem har 1-2 dagars leveranstid och 14 dagars öppet köp! 😍

Jag tänkte ta och visa er några mattor från deras sortiment

♦ Ryamattor

Kolla in färgen på denna ryamatta, hur fin som helst! Denna matta skulle passa perfekt i mitt kontor, priserna varierar beroende på storlek men priset är väldigt bra på alla mattor ändå!

Kolla vilket häftigt mönster på denna runda matta, Kvaliteten är mycket hög och priset lågt då mattan är vävd i maskin, vilket innebär att mattans pris blir billigare än om den är gjord för hand. Den kostar 749 kr!

Ni får gå in själva och kolla in alla kategorier som finns, då det finns så många olika, dem har inte bara mattor utan dem har lite annat också i inredningsväg, bland annat sittpuffar kolla in denna snygga nedanför, den är även på REA och prissänkt just nu!


Glöm inte, - Gör som jag och införskaffa en matta hos Trendcarpet.

Gillar