Microneedling hemma!

Inlägget är i samarbete med Trend Rehab

Jag har testat att göra Microneedling hemma med denna produkt, jag är super nöjd, även om resultatet inte är 100% ännu, det kan ta ett par dagar innan man ser fullständigt resultat. Men när jag ser det fullständiga resultatet så kommer jag visa före och efter bilder här!

Jag tänkte visa hur man gör steg för steg men först innan dess så tänkte jag berätta lite om vad Microneedling är.

Vad är Microneedling? Det är ett effektivt sätt att stimulera kollagenproduktionen och öka absorptionen av hudvårdsprodukter, det gör man med hjälp av nålar, 12-36 nålar som man reglerar från 0,25 mm -2,5 mm. Styrkan avgör alltså hur djupt nålarna går ner i huden.

Vad ger det för resultat? Microneedling är effektivt vid behandling av pigmentförändringar, grova porer, acneärr det reducerar även rynkor och gör huden starkare och klarare.

Gör det ont? Jag kan förstå att många undrar detta, och jag ska vara ärlig med att jag var livrädd först innan, jag är nålrädd och får ont av stick i fingret vid blodprov, men detta gjorde inte så ont, Alltså klart det kändes, men ont skulle jag inte påstå att jag fick, efter ett tag så vande sig även huden. Så ni som är oroliga, var inte det! Sen så reagerar ju alla olika, så det är ju egentligen olika från person till person.

STEG FÖR STEG HUR DU GÖR MICRONEEDLING HEMMA

1. Ladda maskinen i ca 4 timmar, den kommer att lysa grönt när den är redo att användas.

2. Tvätta händerna ordentligt, ta sedan ut det sterila nålmunstycket ( se bild nedan)

3. Fäst nålmunstycket, det gör du genom att trycka in det i maskinen

4. Fukta huden rikligt med olja, huden får inte vara torr på dem områden du ska göra på.

5. Du är nu redo att börja, starta maskinen och dra nålarna över hudytan med cirkelrörelser, först diagonalt sedan vertikalt 2 ggr åt varje håll,

6. Huden kommer nu sticka och bli röd ( det är inget som är farligt, men det kan upplevas som obehagligt)

7. Efter behandlingen ska du inte använda smink på 24 timmar, du ska heller inte tvätta ansiktet. Utan det räcker med att smörja in dig med en hudkräm för att lugna huden lite.

8. När det har gått 24 timmar så kan du återgå till din vanliga hudvårdsrutin, och du kan använda smink. Huden kan fortfarande vara lite röd och svullen.

Har ni mer frågor så kan ni skriva Dm eller skriv en kommentar så svarar jag :)

Denna produkt är nedsatt just nu med 50% rabatt, och med min rabattkod får du alltså YTTERLIGARE 20 % rabatt på din order. Ange " SSANDRAAF" så får du din rabatt.

Du kommer direkt till Trendrehabs hemsida och denna produkt HÄR!
Gillar