Min hudvårdsrutin

@Icaibloggen ville att jag skulle göra ett inlägg kring min hudvårdsrutin, och jag är en sådan som byter produkter sjukt ofta, och köper nytt, testar nytt osv. Så detta är vad jag använder just nu, Sen varierar jag väldigt mycket.

Steg 1. 🌸Till en början så använder jag någon av dessa

1. En skonsam scrubbkräm som rengör huden utan att torka ut.

2. Genomskinlig rengöringsgel som ombildas till en lätt rengöringsmjölk vid kontakt med vatten.

Steg 1 🌸Jag applicerar på det på någon av mina Foreo, för en mer lättsam och härlig känsla mot huden.

Steg 2 🌸 Detta använder jag inte varje dag utan några gånger i veckan, ( Alltså ansiktsmask) och just nu använder jag denna Lermask från Rosenserien.

Steg 4 🌸 Smörjer in ansiktet med någon av dessa

1. Rosenserien - Näringsrik fuktkräm med verksamma ämnen och den essentiella fettsyran GLA. För normal till torr hud. Appliceras på väl rengjord hud på ansikte och hals.

2. Elisabeth Arden - Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex är en mjukgörande, skyddande och rik ansiktskräm som återfuktar och balanserar din hy.

Steg 5 🌸 Smörjer in kroppen med någon av dessa

1. Cetaphil - Krämen har en mjuk och krämig konsistens och går snabbt in i huden och gör huden smidig.

2. Clinique -Dramatically Different Moisturizing Lotion+ återupprättar hudens fuktbalans. När huden är i balans känns den varken torr eller fet utan bara behaglig.

3. Nivea Cherry Blossom - En lotion som inte bara gör huden underbart mjuk, utan även stimulerar dina sinnen. Berikad med vårdande jojoba olja och återfuktar huden i 24 timmar.


Steg 6 🌸 Detta gör jag inte heller varje dag, Men denna är en multiprodukt som kan användas till lite olika saker bla smörja in tatueringar, torr hud eller användas som "läppbalsam" och jag använder den som läppbalsam.


Så ser min hudvårdsrutin ut just nu, Skulle ni vilja att jag gör ett nytt sånt här inlägg om några veckor när jag ändrat produkter och visar vad jag använder då? 🌺


Gillar