Mina Mål för 2018

Jag blev inspirerad och fick en ide när jag var inne på min vän @Icaibloggen blogg, Hon hade skrivit hennes mål för 2018 och jag tänkte göra detsamma jag med =)

🌺Plugga - Jag har ju som jag skrev kommit in på min utbildning så ett av mina mål är att klara min utbildning, jag ska lägga 100% på plugget och lyckas, Barnskötare är det jag ska plugga till =)

🌺 Sociala medier - Jag vill utvecklas inom bloggandet, och instagram. Få mer samarbeten och utvecklas inom marknadsföring och helt enkelt bli bättre. Det finns mycket att lära sig, och man utvecklas för varje samarbete man gör.

🌺 Bloggen - Detta är nästan samma som punkten ovanför, men den handlar inte om samarbeten utan att jag ska bli mer privat, jag ska dela med mig mer av mitt liv till er, och jag ska leverera bättre och grymmare inlägg under 2018

🌺Skrivandet - Jag skriver ju böcker, ni som följt mig länge vet om det, men för er som inte vet så vet ni det nu, Och ett av mina största mål detta år är att bli klar med min bok och försöka ge ut den, jag har haft kontakt med lite olika bokförlag genom åren, så måste verkligen hitta rätt och det är det målet är.

🌺Börja träna - Känns som alla skriver detta just i Januari efter nyår, alla skriver att dem ska börja träna, äta bättre och allt sånt. Men jag menar det verkligen, jag kommer inte börja träna direkt nu, men jag ska fixa gym kort och sen börja träna lite smått. Och jag vill inte träna för att gå ner i vikt, för jag är redan smal och har redan kroppen jag vill ha men jag ska börja träna för att bli piggare och för att kroppen ska må bra.

Gillar