Munskydd

Inlägget är i betalt samarbete med Makeupsweden.

Hej på er och godmorgon. Lyser solen hos er? Hur är vädret? Här är det sol, vilket gör så att dagen genast blir bättre. Ska ge mig ut på promenad efter att jag avslutat mitt jobb pass, dock är det inte fören vid 16:45 men ändå,

idag har jag ett tips till er som jag tycker är väldigt viktigt i dessa tider, jag har sätt att munskydd/ mask är slut på väldigt många hemsidor, eller att en del hemsidor tar överpriser för att handla det just nu. MEN jag har hittat väldigt många olika varianter hos Makeupsweden, där dem också finns i lager. Priset på dem är också billigt, om man jämför med andra hemsidor.

Hos Makeupsweden kan ni alltså välja att köpa paketpris, dem har lite olika när det gäller utbudet, du kan till exempel välja att handla 4 pack direkt, eller 5 pack. Men det går även bra att bara handla 1 st om du vill det, eller två pack.

Något som är ännu bättre med sidan är att det ALLTID är fri frakt. Hur bra är inte det? Jag tycker det är superbra när sidor erbjuder fri frakt. Dem har även snabb leverans och det skickas direkt från lager i Sverige. Och produkten/varorna du beställer får du hem inom 1-3 dagar.

Du får även rabatt med koden " Makeupsweden"

Jag tycker att detta är bra att de finns, då folk som är väldigt oroliga/riskgrupp eller liknande som måste ge sig ut kan använda och känna sig lite säkrare. Jag själv är inte ute så mycket då jag arbetar hemifrån, och jag är ju inte heller i någon riskgrupp, Men jag skulle absolut kunna tänka mig att själv köpa en Mask / munskydd!

Nu till frågan, använder ni er utav munskydd/mask? Vad är era tankar kring detta.


Gillar