Mysdag hos syster + Recension av Be Faboulos Serien!

Nu är jag precis hemkommen efter en hel dag hemma hos min Syster, Mamma var där också, Och jag kom dit runt 10:00 och då så åt vi allihopa en god och mysig frukost tillsammans, Sen har vi bara umgåtts, har busat & gosat med min lilla prinsessa också. Hade saknat dem allihopa <3 Var riktigt mysigt & trevligt.

Innan jag åkte hem så tog jag en runda på stan också, hittade lite smått som jag kommer visa upp i ett annat inlägg i veckan som kommer =)

Nu är jag hemma och ska gå igenom alla kommentarer, fixa kommande samarbeten och sen blir de en lugn kväll. Vad gör ni idag?


Jag tänkte också Recensera " Be Faboulus" serien som jag fick hem ifrån Revlon i ett Samarbete, Jag har nu hunnit testa alla produkter jag fick. Och jag är MER än nöjd med alla produkter, doften på serien är BEROENDEFRAMKALLANDE, alltså den luktar så himla gott.

Mitt hår blev väldigt lent och skönt efter schampot och balsamet, och efter serum och hair mask blev håret även då jättefin kvalitet och mjukt & lent. Jag kommer definitivt fortsätta att köpa denna serie, då den fungerade underbart och som jag skrev, lukten var så god! Vill ni veta mer om produkterna jag fick hem kan ni läsa om dem i DETTA inlägg!


NI kan även Hitta Revlon FB sida och börja följa dem HÄR


​Jag kommer även ha en tävling med hårprodukter i veckan i Samarbete med Revlon, där ni kommer kunna vinna likadana produkter som jag fått hem så glöm inte följa mig på instagram för att inte missa tävlingen HÄR


Gillar