New in Hårvård och Skönhetsprodukter

Inlägget innehåller adlinks och är i reklam för Lyko

Hej på er! Mår ni bra? Jag lovade ju att visa nya hårvårdsprodukterna samt lite annat inom skönhet och smink som jag klickat hem ifrån Lyko, så här kommer dem nedan. Jag har inte hunnit testa alla produkter ännu. Men jag kommer uppdatera senare när jag väl har testat dem. Men de flesta av produkterna har jag redan testat! :) skriv gärna en kommentar om det är någon av er som har testat produkterna och meddela vad ni tycker om dem :)

Först ut är denna hårolja ifrån Maria Nila, jag har testat den och den verkar riktigt bra. Jag kan ju inte ännu ge full recension eftersom att jag bara har använt den en gång. Men den verkar riktigt bra. Ni klickar HÄR för att komma till produkten (ADLINK)

Denna produkt har jag spanat in väldigt länge och jag har hört så BRA om denna, den ligger lite högre i pris men vad jag har hört så är den värd varenda krona. Jag slänger in lite information om den från hemsidan här nedan. Denna har jag inte testat ännu, men så fort jag har gjort det kommer en recension.

" Denna återställande, intensiva behandling reparerar, stärker och förbättrar hårets elasticitet på 4 minuter, samtidigt som håret blir mjukare och lättare att kamma.

K18Peptide™ är molekylen och genombrottet hårindustrin väntat på! Kliniskt bevisat att återställa skador på håret på endast fyra minuter.

K18Peptide™ återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd! Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret. " KLICKA HÄR för att komma till produkten (adlink)


Även den här mascaran har jag hört bra om, så nu klickade jag hem den, och den är över förväntan, jag blev nöjd med den :) KLICKA HÄR för att komma till produkten

Ariana Grande - God is a women, WOW vilken doft, jag älskade denna doft. Ett måste för alla parfym älskare. Ni kommer direkt till den HÄR (adink)

Detta schampo och Conditioner från Lanza var verkligen så bra, mitt hår blev fylligt, glansigt och så fint. Dessa flaskor är det 1 liter i, och just nu kan du köpa dessa som ett paketpris som är nedsatt i pris, så har du kikat på dessa är det nu du ska passa på när det är nedsatt, man behöver inte mycket alls och som jag skrev är det 1 liter, så det är STORA flaskor. Klicka HÄR för att komma till produkten (adlink)

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa