New in & Update!

Hej på er! dagarna bara springer iväg, nu var det ett par dagar sedan vi hördes, jag måste verkligen bli bättre på att blogga, men det känns som dagarna går allt för fort, och man arbetar med annat och gör annat. Men som sagt, jag ska skärpa mig, för jag älskar att blogga och dela med mig av saker till er!

Men sen så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, jag har ju alltid haft samma inriktning när det gäller blogga, och det är ju att dela med mig av tips, shopping och sådana saker, men det är saker jag tycker är roligt att skriva om liksom. Är det något speciellt ni känner att ni vill jag skriver om?

Jag tänkte visa min senaste shopping ifrån Bubbelroom, jag hittade ett par " kostymbyxor i ljusrosa som jag blev totalt fast i, köpte den minsta storleken men ändå var dem lite lite stora, blev så ledsen! Så är det någon som vet vart man hittar lite finare byxor, kostymbyxor/liknande? i storlek 32. Känns som det mest finns i 34, och när det gäller just sådana byxor har jag storlek 32, annars har jag liksom 34/36. Så skulle verkligen uppskatta om någon kom med tips! 😍Anyways, köpte ett par nya CK trosor, älskar detta material, det är liksom svårt att förklara hur sköna dem är, och sen en sport bh från FILA!

Gillar