Nocco

// Inlägget är i Samarbete med Svensk Kosttillskott

Idag när jag hämtade ut paket så hämtade jag även ut ett paket från Svenskkosttillskott, Denna gången visste jag inte vad det var i, eller jag visste vad det kunde vara. Men inte helt till 100% så det var en rolig överaskning.

Det som var i var Nocco Caribbean. 🌸

Jag har tidigare hört bra om den, Men eftersom jag har svårt för att dricka drycker utan socker har jag inte testat, Men måste säga att de var gott ändå. Jag älskar ju ananas, så den får definitivt 10/10 av smaken, men att det inte var något socker i var ingen höjdare för mig. Men den är så bra för er som faktiskt tycker om att det inte är socker i, för som jag skrev så är smaken så god!

Jag kommer i vilket fall som helst ge bort dessa burkar till min syster då hon är ett stort Nocco fan, Och hon dricker det dagligen! 😍 Någon här som också Gillar Nocco? Vad har ni för favorit smak i så fall, berätta gärna!

Det jag gillar med Svensk kosttillskott är att leveransen alltid är så grymt snabb. Tidigare när jag beställt saker därifrån med har det alltid kommit fram snabbt. Och det är en av sakerna som är viktiga för mig när jag beställer.

Sen är deras utbud väldigt stort och man kan hitta allt ifrån Träningskläder, Drycker, Protein bar, Vitaminer m.m ✨ Även priserna är hur bra som helst!

Så gå in och kika, och förhoppningsvis hittar ni något som passar er!

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa