Ny Header + Tävling på Instagram!

Hej fina ni Hoppas allt är bra med er? Jag mår bra men är trött, jag har varit vaken sen 08:00 någon gång och fixat & styrt hela dagen ungefär. Städat, tvättat, varit & handlat & sen jobbat med samarbeten + annat!

Jag ska alldeles strax gå & lägga mig, för imorgon ska jag iväg tidigt för min bror fyller år imorgon så vi ska fira honom hos Mormor!<3 Så imorgon får jag träffa hela familjen igen ❤

Ser ni förresten att jag har en ny header? Hur snygg är den inte? Det är fina @Sanemro som har gjort den, Jag skrev en kommentar idag hos henne att jag älskar hennes headers som hon brukar göra & att jag själv behöver göra en ny. Några timmar senare skickade hon bilden till mig, då har hon alltså suttit & gjort en header till mig, Hur underbar är man inte då? Jag blev riktigt glad, Tack igen fina du! & Jag tycker ni ska in & läsa hennes blogg, Ni kommer inte ångra er 🌟❤ En sån fantastiskt söt & snäll tjej!

Innan jag säger godnatt för idag så tänkte jag bara säga att jag precis lagt upp en tävling på min instagram där ni kan vinna ett par shorts i valfri storlek! Så in & delta 😍 Enkla tävlingsregler! Ni hittar min Instagram HÄR!

Godnatt på er så hörs vi mer imorgon 💋


Gillar