Ny Hudvård

Sponsrade produkter ifrån 4ladys.se

I dagens inlägg så kommer jag tipsa om hudvård. Jag har upptäckt märket " Shiseido " Och jag måste bara säga WOW, vilket bra märke och vilka bra produkter, min hy har blivit så mycket bättre på bara någon vecka. Så detta kan jag rekomendera till er som är ute efter ny hudvård! Dem har hur många produkter som helst, men jag har testat två olika produkter. Ni ser dem nedan!

1. Waso Shiseido Quick matte moisturizer OIL free - En fuktgelé som ger en direkt matt effekt men återfuktar huden hela dagen. Täpper inte till porerna. Innehåller hela botaniska bladceller från frukten Loquat för att tillföra naturens styrka till huden. Oljefri. Används morgon och kväll efter rengöring och lotion.

2. Waso Shiseido Soft Cushy Polisher - En mild exfoliering som skrubbar och polerar huden med behagliga tofufibrer. Lösgör orenheter, döda hudceller och tilltäpta porer. Innehåller tofu som är lugnande och mjukgörande samtidigt som huden blir återfuktad får klarhet och lyster. Masseras lätt in över ansiktet ca 1-2 minuter efter rengöring och sköljs därefter av med vatten. Används ca 1-2 ggr/veckan

Är verkligen så nöjd med dessa produkter, 4ladys.se har allt inom skönhet på deras hemsida, dem har parfymer, hudvård, hårvård, ja allt inom skönhet! Så kika in hos dem.

Har ni testat något från detta märke?Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa