Ny Parfym!

Inlägget innehåller adlink

Hej! Hur underbart har inte vädret varit idag? Strålande sol och hur skönt som helst. Jag har dock inte hunnit sola något utan har haft fullt upp. Hade ett möte med min psykolog imorse. Och efter det så åkte jag förbi Mc donalds och hämtade hem lite käk.

Resten av dagen har jag städat fixat och förberett inför Lördag, mina partydekorationer kom igår, så mycket fina saker, jag kommer visa er här efter festen har varit.

Jag måste även komma på vad jag ska ha för Outfit på Lördag, jag har så många fina klänningar som jag inte använt så någon av dem blir det :)

Jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag väntade på nya parfymer ifrån Lyko, och dem tänkte jag visa er här idag som dagens tips Jag har nämligen fått ett nytt beroende och det är just parfymer, jag älskar nya dofter och det finns ju såå mycket goda parfymer.

En av mina nya parfymer är Giorgio Armani - In love with you. Den luktar sååå gott. Jag blev nyfiken på den eftersom att min sambo har parfymen som ni ser ovan som är för män. Den luktar riktigt gott. Och även denna för kvinnor var SÅ god! Lätt en ny favorit till parfym samlingen!

Ni kommer till den här, riktigt bra pris på den just nu!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL PARFYMEN (ADLINK)

Nu ska vi snart äta kvällsmat, varm oboy med ostmackor och så ska jag se veckans avsnitt av Riverdale som jag missat.

Vi hörs mer imorgon, ha en fin kväll!

Gillar