Nya skönhetsprodukter + TÄVLING

Inlägget är i betalt samarbete med Naturligt.se

Godmorgon Söndag. Idag skiner solen och jag har hunnit vara ute på en morgonrunda med Lizzy och nu dricker jag mitt kaffe. I detta inlägg ska jag visa och tipsa om mina nya produkter som jag har fått hem ifrån Naturligt.se

Inne hos Naturligt så hittar du det mesta inom skönhet, dem har allt ifrån Hudvård, Hälsa, Hårvård och mycket mycket mer.

Den första produkten jag tänkte tipsa om är en Ekologisk Hårmask ifrån märket Bruns, jag har använt masken en gång och jag märkte skillnad direkt, mitt hår blev så fint! Den passar dig som har skadat och torrt hår, den är reparerande.

Ni kommer till Hårmasken om ni klickar HÄR

Loelle Almond Oil är 100 % naturlig, ekologisk och kallpressad mandelolja som kan användas som mjukgörare till torr och narig hud men även till torrt och skadat hår även så kan det användas för att ge håret extra glans och lyster.

Ni kommer till Almond Oil om ni klickar HÄR

Loelle Arganolja pump är en 100 % ekologisk och kallpressad arganolja. Den återfuktar och mjukgör huden, den är rik på vitamin E och kan motverka ärrbildning och irriterad hy. Den passar till oren och fet hud.

Ni kommer till oljan om ni klickar HÄR

Loelle Ekologiskt Rosenvatten doftar riktigt ljuvligt av rosor, den förbereder huden för ansiktskräm genom att neutrailisera ph-värdet och fungerar även svalkande och uppiggande. Rosenvattnet är även svagt sammandragande och ökar blodtillförseln.

Ni kommer till Rosenvattnet om ni klickar HÄR

Den sista produkten jag tänkte visa idag är Argan Oil Vanilla. Även den är 100 % ekologisk och kallpressad men doftar vanilj. Den återfuktar och mjukgör huden. Även denna olja kan användas till håret, men även till nagelband och spruckna hälar, eller som bad-massageolja. Oljan produceras av kvinnokooperativ i Marocko och är certifierad av ECOCERT och USDA.

Ni kommer till Argan Oil Vanilla om ni klickar HÄR

Jag är väldigt nöjd med dessa produkter, och ni kan även vinna tre stycken av dessa inne på min instagram. Så in och tävla för att vinna grymma skönhetsprodukter, ni hittar TÄVLINGEN HÄR

Gillar