Nytt år och nya möjligheter + REA PÅ KLÄDER

Innehåller adlinks

Vill börja med att skriva GOTT NYTT ÅR! jag hoppas ni alla hade en bra Nyårsafton, jag jobbade kväll så det blev inte så mycket firande mer än äta gott efter mitt jobb och kika på fyrverkerierna. Nyår är en sån dag som jag inte längre behöver fira, därför gjorde det inte mig något att jag jobbade, däremot så skulle jag aldrig vilja jobba på Julafton, då det är min favorit högtid. Var det någon av er som jobbade på Nyår?

Idag jobbar jag också, men jag börjar senare då jag har kvällspass denna vecka, så innan dess ska jag fixa lite jobb med blogg och instagram.

Jag har tänkt på det här med nyårslöfte och jag har nog inget löfte i år, utan jag kör på och gör det som känns bäst. Det blir ofta stressigt för mig när jag ska sätta Nyårslöften, så jag skippar det helt och hållet. Vet att det är fler som känner samma, men sen så vet jag också att en del går all in med nyårslöften.

Nu ska jag slutföra min beställning av skönhetsprodukter, jag kommer att visa produkterna här i veckan, jag har bland annat beställt två grymma produkter inom hårvård som jag har hört så bra om och även en ny parfym och lite nytt smink :)

Sen är jag på jakt efter lite nya kläder, och även där ska jag göra en beställning, har så svårt att bestämma mig bara. Länkar lite produtkter nedan som är på REA!

Jag tyckte denna pyjamas var så söt, den kostar endast 90 kr just nu, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN ( ADLINK)

Denna primer tycker jag är bra om man vill ha en billigare primer, passa på nu då den är nedsatt till 39 kr! KLICKA HÄR (ADLINK)

Denna Concealer borste har jag inte testat, men jag har klickat hem den nu när den är 70 % rabatt på den KLICKA HÄR (ADLINK)

Fin väska som är nedsatt 59 % rabatt KLICKA HÄR (ADLINK)

Denna ögonskugga är ett måste att ha hemma för mig, jag har använt den i flera år, så bra! Nedsatt 60 % just nu KLICKA HÄR (adlink)


Gillar