Nytt till hemmet

I betalt samarbete med Beslag Online

Hej på er! Idag har jag en riktig fixar dag här hemma! Jag har för ett tag sedan hämtat hem ett nytt paket ifrån Beslag Online med lite olika saker som enkelt piffar upp hemmet, Jag kommer länka produkterna nedan och berätta lite mer om dem :)

Jag har valt denna bestickslåda i mörk grå, den är stilren och så är den väldigt enkel att städa ur! Jag tycker det gör så mycket med en snygg bestickslåda :) Vi har ju väldigt mycket grått i vårat kök så denna färg passade perfekt :)

Ni kommer till bestickslådan HÄR! Den finns i olika storlekar

De andra produkterna är självhäftande krokar! Alltså hur smidigt och bra? man slipper alltså att borra upp krokar, man sätter dit dem med hjälp av en självhäftande tejp som finns på baksidan. Detta är en stark tejp så det håller bra och ramlar inte ner!

Det är en enkel process som går till såhär

1. Torka först av underlaget där du ska sätta dit din krok. Använd gärna rengöringsmedel, dock får rengöringsmedlet inte innehålla olja.

2. Ta bort skyddsfilmen från kroken och applicera den genom att trycka den mot väggen i ca 10 sekunder

3. Du kan sätta dit handduk eller liknande direkt efter eller så kan du vänta några timmar.

Dessa självhäftande krokarna fästs på kakel, lackerade eller fanerade skivmaterial. Och det blir inga märken alls när du tar bort produkten sen!

Ni kommer till denna produkt med två stycken krokar HÄR!

Man kan även köpa med fler krokar så det får plats mer handdukar, eller endast en krok. Det finns olika design, samt även så finns det i olika färger och krom eller borstat rostfritt stål.

Ni hittar dessa produkter HÄR!

Beslag online har hur många produkter som helst för hemmet. Dem har olika dörrhandtag, krokar, knoppar förvaring, belysning och mycket mycket mer så jag tycker ni ska kika in hos dem :) det är även väldigt snabb leverans!


Gillar