Olika Vaccin hos Svea Vaccin!

Hej på er! i dagens inlägg tänkte jag skriva och tipsa om vaccinationer och olika vaccin.

Företaget jag tänker tipsa om är Svea Vaccin som idag har 15 mottagningar i Stockholmsområdet och ytterligare 19 mottagningar runt om i landet. Alla mottagningar erbjuder Drop in, vilket är super bra! Ni kan hitta en mottagning nära er genom att gå in på sidan och kolla under " Våra mottagningar" Sveavaccins mål är att de som arbetar på mottagningarna är specialistläkare och sjuksköterskor med särskild kompetens för att ge reserådgivning och vaccinering av både vuxna och barn.

De olika vaccin de erbjuder är bland annat Resevaccin, och studenter får just nu 10% på Resevaccin och TBE vaccin som är markerad med * Du måste ha med dig ett giltigt Mecenat-/ Studentkort för att ta del av rabatten.

Priserna är olika beroende på vilket vaccin man väljer. Det är bra om man uppsöker mottagningen cirka 1,5 månad innan man ska resa. Men man kan självklart också besöka dem i sista sekund.

Förutom Resevaccin så har dem även Grundvaccin och det är dem vanliga vaccinen så som Stelkramp, Mässling, Röda hund och många andra.

Dem har även övriga vacciner, och ni hittar alla vacciner dem erbjuder på deras hemsida under Vaccin & tjänster.


Skulle ni ha någon fråga så kan ni även ringa till kundtjänst innan besöket eller skicka ett mejl med era frågor!

Telefonnummer och e post finner ni på hemsidan!


Några punkter att tänka på innan du besöker mottagningen

- Ha med dig en giltig legitimation

- Ta med alla dina tidigare vaccinationskort/intyg

- Läkemedel, var noga med att berätta om du tar något läkemedel.

Du får också fylla i en hälsodeklaration första gången du besöker en mottagning, den kan du redan innan skriva ut och fylla i om du vill, du hittar blanketten på hemsidan, eller så fyller du i den när du är där på plats, det bestämmer du själv, gör det som känns bäst för dig!

Enligt min egna åsikt så tycker jag det är toppen med Vaccinationer. Det är viktigt att skydda sig om man till exempel ska resa utomlands eller liknande, När jag reste till Grekland och Tunisien så vaccinerade vi oss. Vi använde oss av de vanliga vaccinen man tar just när man ska resa utomlands.

Jag hoppas ni gillade detta tipset, och har ni några frågor eller funderingar så är det bara att fråga :) Ni hittar all information ni behöver på Svea Vaccin hemsida!Gillar