OM S-E HUDVÅRD

Reklam och innehåller adlinks

Hej på er! Sommaren är äntligen här, och det är underbart :) jag har tagit en liten paus i en veckas tid och bara kopplat av och njutit av dem varma sommardagarna.

Under den här tiden har jag också testat på en ny serie hudvård, eller jag har testat den i lite mer än två veckors tid. Så nu är det dags att göra en recension av produkterna. Betyg är 5/5 ifrån mig.

Designen på produkterna är väldigt stilren!


HYDRATING FACE MIST 100ML - En Face mist fukt-booster för ansiktet, den återfuktar, ger fina och släta linjer. Den lugnar även huden och innehåller 11 naturliga aktiva ingredienser . Passar alla hudtyper. Du hittar den HÄR (ADLINK)

Face Cleansing Oil vårdande och rengörande ansiktstvätt som löser och tar bort alla spår av dagen och gör huden mjuk och smidig. Denna är perfekt att ta bort smink med, och huden blir len och ren efter denna. Den finns att köpa HÄR ( ADLINK)

Renewing Face Oil är en ansiktsolja som återställer, förstärker och ökar hudens elasticitet. Den stimulerar förnyelse av hudceller, den är djupt vårdande och lugna UV skadad hud. Hittas HÄR ( adlink)

Balancing Face Oil Denna olja renar och balanserar upp huden, och den använda till ansiktet. Den ger ditt ansikte ett fint glow, den minskar även inflammation, är multikorrigerande och stimulerar förnyelse av hudceller. Ni hittar den HÄR (ADLINK)

Gillar