Partykungen!

//Inlägget är i Samarbete med Partykungen.se

Hej! Dagens tips är ett tips som passar väldigt bra nu när det snart är Halloween, Jag tänkte tipsa om Maskeradkläder. Ni har säkert inte missat att Partykungen har hur stort utbud som helst av just Maskeradkläder och andra tillbehör, allt man behöver ha till Halloween, Finns att köpa där, Den del dräkter är ju så läskiga så att man blir rädd bara man kollar på dem på bilderna!

Jag vet inte alls vad jag ska klä ut mig till detta år, eller om jag ska klä ut mig Men jag har tagit fram några olika utklädnader från sidan, Maskeradkungen har kostymer till både barn och vuxna och leveranstiden är snabb, och Det är öppet köp i 14 dagar!

Det är väldigt svårt att väja ut bara några av sina favoriter, hade jag fått välja hade jag tagit alla men då hade detta inlägg blivit hur långt som helst. men det är för dem verkligen har alla typer av maskeradkläder och allt som hör till, dem har även färgade linser, peruker, hattar, maskeradsmink, Skor, dem har det mesta för att man ska kunna lyckas så bra som möjligt med sin utklädnad.

Berätta gärna här nedanför vad ni ska/ eller skulle vilja klä ut er till, Gå in på sidan och hitta inspiration och berätta sen hur ni skulle vilja se ut nu på Halloween, Hade ni velat klä ut er läskigt? eller klä ut er till något gulligt? Det finns så många olika typer. Vad hade ni valt?

Gillar