Perfekt present direkt hem till dörren.

Inlägget är i Samarbete med Postkakan.

Idag kommer ett grymt tips för er som är precis som mig, som älskar att överraska nära och kära. Ni kan alltså beställa en tårta och skicka den direkt till någon ni tycker om, och det som är bra är att den får plats i brevinkastet, hur bra som helst visst är det?

Iden om postkakan började år 1998, och den började genom en tävling, tävlingen gick ut på att dem skulle se om någon kunde konstruera en bakad kaka som gick att skicka via posten och direkt ner i brevlådan.

Bo Sundström antog utmaningen och vann sedan med postnöten, och det var alltså den första postkakan, och det var så allt började, nu kan människor över hela världen beställa tårtor och kakor från denna sajt.

Som ni ser här ovanför bilden som är från deras sida så får man skriva hälsning med tårtan man får välja egen bild om man vill också helt kostnadsfritt. Vilket jag tycker är superbra, för då blir det personligt och vad är inte finare än en present man lagt ner tid på? En personlig present, och är det dessutom en tårta så kan man nästan inte bli lyckligare,

i alla fall för dem som älskar tårtor och kakor precis lika mycket som jag gör.

Tänk på att det är alla hjärtans dag snart, hur perfekt vore det inte att skicka en tårta till den dagen? Då har man en överraskning klar, jag funderar på att skicka hem en tårta till mamma och hennes sambo till den dagen.


Gillar