PODDAR JAG LYSSNAR PÅ JUST NU! DEL #1

Tänkte börja dela med mig av lite poddar, jag lyssnar väldigt mycket på poddar, förr lyssnade jag inte alls mycket, men nu lyssnar jag alltid när jag är ute och på väg någonstans, när jag städar. badar osv! Så avkopplande att lyssna på poddar, och det finns ju så himla bra poddar nu för tiden! 😍

#1 Alice och Bianca - Har du sagt A får du säga B

Så härliga tjejer, jag diggar verkligen deras podd, dem är så gulliga. Och pratar om allt möjligt, det blir liksom variation på poden vilket jag gillar :)

#2 Svenska Mordhistorier

Rekommenderas till er som älskar spännande poddar, men inte till er som är lite känsliga, det handlar om Svenska mordfall, och det är ju så hemskt att man blir otroligt skrämd. Men ändå så intressant att lyssna på!

#3 Nicci och mammapodden

Alltså hur gulliga är inte Nicci och hennes Mamma? Dem tar upp känsliga ämnen, pratar om livet i allmänhet, och är bara så gulliga tycker jag.


Del #2 av poddar kommer nästa vecka, men tipsa gärna om dem poddarna ni lyssnar på! Behöver lite mer tips! Trots att jag redan lyssnar på väääldigt många poddar haha.

Får se när det blir inlägg imorgon, jag har blivit sjuk, så beror helt på om jag känner mig piggare imorgon, annars hörs vi på söndag, trevlig helg till er 💋

Gillar