Prisvärda Möbler

Hej och god förmiddag! Idag kommer jag tipsa om inredning och möbler, kul va? Jag vet ju att väldigt många är inrednings intresserade, och möbler är ju något vi alla har, Jag kan helt ärligt sitta inne på internet och kolla på inrednings sidor i flera timmar, det är ju så kul att få inspiration. Sen är jag en sådan person som byter inredning väldigt ofta också haha.

Sidan jag tänker tipsa er om idag är Furniturebox, som är en sida som har möbler till väldigt bra priser, men dem har även allt inom inredning, så som mattor, belysning, inredning osv! dem har väldigt många kategorier att välja på och så har dem ofta rea på deras produkter, som redan är väldigt billiga, nu har dem till exempel väldigt mycket nedsatta varor på sidan till grymt bra priser dem har även fri frakt och öppet köp i 365 dagar 😍

Jag själv har handlat från deras sida, och är mer än nöjd med både leveransen, kundservicen och produkten!

Jag och min pojkvän är ju fortfarande på jakt efter ett nytt stilrent soffbord, och nu när jag varit inne och kikat, så har vi hittat en hel del som vi skulle kunna tänka oss, jag visar bild på dem nedanför, nu är det de svåra att bestämma vilken av dessa man ska köpa, då alla är riktigt fina. Hjälp gärna till med att välja. Skriv nedanför 1,2 eller 3! Dessa soffbord är även dem nedsatta i pris, så vore ju perfekt att inhandla någon av dessa nu!

Visst är dem snygga? Som jag skrev här ovanför skriv gärna här nedanför vilken ni tycker är finast och vilken ni hade valt samt skriv även om ni någon gång har handlat ifrån Furniturebox, och vad ni tycker om deras produkter :) Hoppas ni gillar detta samarbete och tips!

Gillar