Samlarprylar, Actionfigurer och Leksaker!

//Inlägget är i Samarbete med Heromic.se

Hej! Eftersom jag vet att ni uppskattar tips så tänkte jag idag tipsa om Heromic som säljer actionfigurer,Gosedjur,Harry potter, FNAF, Pokémon och mycket mer. Där kan du hitta samlarprylar om det är så att du är en riktigt samlare,

Du har även 30 dagars öppet köp!l Leveransen får du inom 1-2 vardagar! Vilket är jättebra!

Tänkte visa lite produkter som finns på hemsidan, Jag själv är ingen samlare på just sådana här saker, men jag vet att flera stycken är det =) Just därför tänkte jag tipsa om det. Jag tycker även att produkterna har ett väldigt bra pris!

Tänkte visa lite produkter ifrån deras sortiment som jag tyckte var hur gulliga som helst! Jag tror verkligen Nellie skulle uppskatta dem här gosedjuren!

Pokemon Gosedjur

Heromic har gulliga små Pokemon gosedjur av bland annat Pikachu och Eevee. dem har även Pokémon samlarprylar och leksaker.


Hur söta som helst eller hur? Har även en rabattkod till er som ger er fri frakt under hela Augusti månad koden är

" Summer17" Så passa på att köpa något till er själva, till någon närstående eller i present till era barn! :) Utbudet är stort och det finns även smycken, kläder och kepsar & mössor, även andra kategorier, In på sidan för att se allt som finns =) Jag tycker sidan är enkel att hitta på, den är stilren och det gillar jag när jag ska beställa, inget krångel helt enkelt!

Ni kommer direkt till sidan -> Heromic.se

Gillar