Sandra Tipsar - Balsamspray & Schampo

Den här veckan tänkte jag Tipsa om två saker till håret först ut är balsamspray som jag använder flitigt, jag älskar detta Balsamspray, Det luktar gott, och det gör håret så himla fint & lent! Dessutom så är det bra pris på den den kostar ca 65 kr!

Lite information om produkten: Ett leave-in balsam-spray som slätar ut fjällen och reder ut håret perfekt utan att tynga ner, för ett lättutrett och lent hår. Förläng hårfärgens lyster, glans och styrka längre med ett ljusreflekterande system. Nutri-Filter UV är en samverkan mellan katjoniska substanser och UV-filter, som är speciellt utvecklad för att skydda färgat och slingat hår.

  • Passar för färgat & slingat hår.
  • UV Nutri-filter.
Betyg 5/5 🌟🌟🌟🌟🌟

Produkt nummer två jag ska tipsa om är ett Schampo också ifrån Loreal, jag är en sådan som varierar väldigt mycket kring schampon & så, men detta schampo har jag använt flera gånger. Jag tycker det är bra för håret! Dock så tycker jag inte det luktar så gott, därav att det bara får 3/5 i betyg 🌟🌟🌟Kostar ca 89 -170 kr ( beroende på vart man köper den)

Lite information om Produkten:
L'Oréal Serie Expert Intense Repair Shampoo är ett djupverkande schampo som intensivt reparerar och stärker ditt hår från rot till topp. Ditt hår fylls med näring och lämnas återfuktat, mjukt och glansfullt.Gillar