Sandra Tipsar - Mina favoriter till läpparna just nu! #

I detta inlägg tänkte jag tipsa om mina favoriter till läpparna, det är lite blandat just nu. Men det är väldigt bra pris på produkterna jag använder just nu, och alla jag tänker tipsa om ligger under hundringen! Bra va? 😍

💄 Calvin Klein - Lip balm, Denna färg är så himla fin! Jag minns inte vad den kostade, men den var inte alls dyr, som sagt kostade under 100 lappen!

💄Gel Lip Liner från märket Wet n wild i färgen Burgundy #- Denna läpppenna är helt perfekt enligt mig. Färgen är SÅ fin, men gör sig inte riktigt rättvis här. Men denna är den jag använder mest faktiskt just nu. Kostar ca 59 kr!

💄 Läppstift från Makeup revolution i färgen #Nude - Denna är väldigt fin att ha till vardags tycker jag, då den knappt syns men ändå framhäver läpparna! Kostar ca 49 kr!

💄 Läppstift från samma märke som ovanför, men denna är i färgen "sweetheart".

💄 Läppstift i färgen " Coral Flush " # Detta är fint, men inte något jag brukar ha till vardags, utan tar det till lite finare tillfällen även detta, detta läppstift köpte jag för bara 20 kr eller något sådant. Hur billigt som helst 😍

💄 Det här är faktiskt en av mina favoriter sen flera månader tillbaka, men problemet är att jag inte vet vart man kan köpa den, eller vad det är för märke :/ Jag har fått den i en Glossybox, och självklart minns jag inte vilken box, så jag har ingen som helst aning. Så vore UNDERBART om någon av er vet vart jag kan få tag på detta? För min börjar ta slut!

Jag kommer göra en del två som dyker upp under nästa vecka, är det något annat ni vill att jag visar upp? Kanske något i sminkväg eller hud/hår väg?

Gillar