Sandra tipsar Hårvård#1

Hej på er! igår blev det inga inlägg, jag och älskling var iväg hela dagen och var inte hemma fören sent på kvällen, och då var jag så trött så jag somnade direkt. Idag gick jag upp 06:00 det är så typiskt när man har semester att man ändå vaknar vid den tiden man brukar gå upp när man jobbar. Är ni likadana?

Nu tänkte jag ta en dusch och fixa mitt hår för att visa er hur färgen blev, och då kom jag på att jag kan tipsa om hårvård och vilket schampo jag använder för att få den kalla blonda färgen som jag har. Jag har alltid haft svårt att hitta rätt silverschampo till mitt hår, men nu har jag hittat det märket som passar mig bäst, och jag kommer nog aldrig byta märke då detta schampo och balsam är riktigt bra. Detta kan jag verkligen rekommendera den får 5/5 av mig i betyg!

Det schampot jag använder mest är den intensiva Violet crush. Den är verkligen effektiv nu när jag fick mitt hår lite gult häromveckan när jag färgade det. Den finns att köpa i lite olika butiker, men en butik som har den är Lyko och där kostar den endast 99 kr för 250 ml! Verkligen ett bra pris då det är det bästa silverschampo jag testat, och då har jag testat många under mina år! Även den vanliga Violet Crush finns där och den skulle jag säga att man kan använda som ett "vanligt" silverschampo då intensiv verkligen är intensiv.


Hoppas ni gillar detta tips!

Gillar