Seglingsresor med besättning


Hej på er! Hur kallt och ruskigt är det inte ute just nu? Är det fler än jag som längtar till sol och sommar? Man längtar ju ännu mer när man är inne och läser om olika resor till bland annat Karibien, Grekland, Italien.

Det är seglingsresor jag kikar på, jag har varit inne på More Sailings hemsida ett tag nu och läst på, jag har också beställt hem deras kostnadsfria katalog där det står om alla deras seglingsturer. Och jag blir så otroligt sugen på att beställa en resa, tänk vad häftigt att lära sig segla, tänk vad häftigt att segla i Karibien. Vill ni också beställa hem deras katalog, självklart helt kostnadsfritt så kan ni göra det HÄR!

Det som är bra med More Sailings resor är att man inte behöver ha någon erfarenhet alls kring segling, vilket jag till exempel inte har, utan deras resor arrangeras med en besättning, och man kan välja resor i olika länder, jag nämnde ju Karibien här ovan, just för att det var det jag fastnade för, men man kan även åka på seglingsresa i Kroatien, Grekland, Italien.

Ni som väljer att beställa hem katalogen eller läsa mer på hemsidan kommer att kunna läsa om detta, men jag lägger även in här i inlägget vad som ingår i deras resor.

- Resa

- Flyg

- Skeppare & Värd

- Del i dubbelhytt

- Transfer ( till och från båten)

- Mat ( Frukost, lunch och dryck ombord på båten)

- Sängkläder och handduk

- Alla omkostnader

Jag är riktigt sugen på att åka på detta, inte just nu men jag känner verkligen att detta hade varit en så rolig upplevelse, något jag aldrig tidigare upplevt eller gjort. Tänk alla magiska bilder man hinner ta där under seglingen.

En semester för dig som bara vill koppla av och njuta. Slippa laga mat ( Besättningen lagar all mat) dem tipsar även om resturanger och sköter seglingen så man kan koppla av och inte behöva tänka på massor av måsten, precis så som en semester ska vara.

Detta liknar alltså en hotell vistelese, bara att man istället för att vakna upp på ett hotell rum, vaknar upp i en b��t. Väldigt mysigt tycker jag.

Det sista jag tänkte ta upp är att man antingen kan välja att resa med andra resenärer också, detta är ju bra för dig som älskar att träffa nya vänner och skapa nya bekantskaper, men du kan även välja att boka hela båten bara för ditt eget sällskap. Du kan läsa mer om de olika destinationerna och öarna på hemsidan, även där kan du se bilder också som är tagna under seglingsresorna.

Jag bjuder på ett par lånade bilder ifrån hemsidan här nedan.

Tveka inte på att kontakta More Sailing om du har några frågor eller funderingar, det finns även svar på många frågor redan inne på hemsidan!

Jag hoppas att ni gillade detta tips, På bilderna nedan så ser ni alltså att man kan välja olika båtar, beroende på vad man vill ha, hur många personer man är osv. Ha en fin kväll nu!

Gillar