Sexleksaker till bra priser!

"I annonssamarbete med Sinful"

Hej på er! Äntligen är det Fredag igen, veckorna går så fort. Tycker inte ni det också?

I detta inlägg tänkte jag skriva och tipsa om sexleksaker. Butiken jag ska tipsa om har ni säkert hört talas om tidigare, jag har sätt att väldigt många är nöjda med deras produkter vilket jag förstår! Det är Sinful jag pratar om,

Något som jag tänkt beställa är deras julkalender


Den kostar endast 995 kr, men har ett total värde på 3000 kr, innehåller också ett inspirationshäfte med tips och ideer till varje lucka! Julkalendern finns bara i ett begränsat antal så det gäller att passa på!

Sinful har väldigt många olika kategorier att välja på, dem har även sexleksaker för par och ett stort utbud. Dem har inte bara sexleksaker utan även andra produkter som till exempel olika spel!


Spelet " You and me " ovan tycker jag verkar riktigt mysigt. Innehåller 90 stycken kort, timglas och en tärning, och sen ska man ge varandra instruktioner. Spelet kostar endast 199 kr!


Vill man ha ett enklare spel så är detta spel med tärningar helt perfekt! Spelet innehåller tre tärningar, en tärning säger till vad du ska göra, den andra tärningen var på kroppen du ska göra det, och den sista tärningen vart du ska göra ( exempelvis badrummet, sovrummet, sängen osv) Detta spel är nedsatt just nu och kostar 89 kr!

Hitta även skandinaviens största utbud av Dildos hos Sinful, dem har alla olika sorter och till olika priser! Bland annat realistiska dildo, G-punkts dildo, silikon dildo och många många fler.

Du får fri frakt vid köp över 700 kr

Dem har även en snabb och diskret leverans!

Glöm inte att kika in på sidan, alla produkter har riktigt bra priser och som jag skrev ovan ett stort utbud och man hittar lätt det man söker med hjälp av olika kategorier, eller så kan man använda den stora sökrutan!


Hoppas ni gillade detta tips, kommentera gärna nedan om du har någon produkt ifrån Sinful!

Jag önskar er en fin helg!


Gillar