ShiratakiNudlar​

//Inlägget är i Samarbete med Svensk Hälsokost

Hej på er! Idag har jag hämtat ett paket från Svensk hälsokost och det innehöll ShiratakiNudlar som jag ska testa. Jag har tidigare inte testat dessa nudlar, just därför ska det blir roligt att testa dem, Dessa nudlar är även helt fria från kolhydrater och fett och passar dig som vill undvika gluten eller är glutenintolerant.

Jag kommer att testa dem och göra en god kycklingwok med grönsaker och kyckling, jag tror det kan bli riktigt gott. Och jag älskar verkligen att äta wok det är ju så himla gott, tycker inte ni det också? Jag kommer berätta senare hur det smakade när jag ätit det =)

⬇ Här är lite mer information om Produkten tagen från hemsidan! ⬇

🌟Lågt kaloriinnehåll

🌟Shiratakinudlar tillverkas av konjakrot som är en örtliknande växt från Asien, Konjakroten är rik på kostfibrer som ger en långvarig mättnadskänsla.

🌟Nudlarna är i sig väldigt smaklösa och passar därför till det mesta.

🌟Ingredienser: vatten, konjakmjöl (glukomannan), havrefiber, konsistensgivare (kalciumhydroxid)

🌟Nudlarna kommer i en snygg kartongförpackning

🌟Tillredning: Skölj nudlarna i kallt vatten och häll dem i en skål. Tillsätt kryddor eller marinad efter behag och låt stå i någon timme.


Det är även fri frakt om man handlar för över 100 kr på Svensk Hälsokost och beställningar före 14:00 skickas samma dag.

Ni kan även hitta och köpa Nudlarna HÄR också. 🌸

Jag har även fått hem hur mycket rabattkoder som helst som ger er 100 kr rabatt vid köp för över 500 kr på sidan, och det gäller allt, Vill ni ha rabattkoder så säg till!

Gillar