Sjuk + FYNDAT smink till 80%

Hej på er! och glad påsk, jag har oturligt nog blivit sjuk, måste blivit smittad av Nellie när jag var barnvakt åt henne i Onsdags, då hon varit sjuk. Så både idag och igår har jag varit sängliggandes :/ så typiskt när de är påskhelg och allt. Men har fått i mig lite påskmat ändå. Hoppas på att vara bättre imorgon, jag blir så rastlös när jag är sjuk.

Det bästa är ju i alla fall att man kan internetshoppa lite extra när man är sjuk, minns ni att jag förra veckan skrev om en Foundation som var nedsatt 80% ? Jag har fått hem den och WOW jag gillade den verkligen, så jag kollade nu och såg att i just det märket är det både foundations,puder,ögonskuggor och ja de mesta nedsatt till 80%. Missade det förra gången så har lagt en ny beställning på lite mer saker. Jag menar hur billigt är det inte när det är 80% ? en del produkter är det till och med 90 % på!

Vill ni med shoppa billigt så kommer ni direkt till fynden HÄR! ( innehåller affiliatelänk) finns många andra märken med, allt är smink & hudvård/hårvård!

Gillar