Sjuk + infektion

Hej på er! Här har det varit tyst igen, men denna gång så är det inte på grund av tiden, utan för att jag varit och är sjuk. För cirka 13 dagar sedan började jag få en extrem tandvärk, detta spred sig och blev en STOR tand infektion, jag kunde inte svälja, äta, sova eller något alls, jag hade bara så extremt ont hela tiden. Åkte in akut till tandläkaren som konstaterade att jag har en tand infektion som måste botas med hjälp av antibiotika. Jag fick antibiotika och ska äta sex stycken per dag i sju dagar.

Idag så är infektionen betydligt mycket bättre, och svullnaden har till viss del gått ner. Men jag mår så otroligt illa av antibiotikan. Men det är bara att hålla tummarna, så fort jag ätit klart antibiotikan ska jag på återbesök hos tandläkaren för att kolla hur infektionen är.

Jag hatar att vara sjuk, just för att jag blir så rastlös. Jag vill vara frisk och pigg. Det enda jag gör om dagarna är i princip att vila, jag orkar inte så mycket mer.

Jag är ledig denna helg men nästa vecka ska jag försöka att återgå till jobbet, så jag håller tummarna för att mitt mående är bättre tills nästa vecka :)

Hur mysigt är det inte föresten att det kommit snö? Jag hatar ju snö, men just i December tycker jag att de ska vara snö, det gör det så mysigt!

Nu ska jag skriva ett annat inlägg till er med lite tips på smink.

Jag hoppas ni får en fin helg!


Gillar