Skäggets Dag den 2 September!

//Inlägget är i Samarbete med Glamazon

Hej på er! idag tänkte jag tipsa om skäggets dag som är den 2 september, jag visste inte tidigare att det fanns en dag för just skägg, men det finns ju olika dagar för nästan allt så jag är inte förvånad. Men ändå roligt att det finns en dag för det såklart. Vad passar bättre än att köpa på sig lite bra produkter till den dagen? eller att köpa produkter till sin Partner/vän/bror och överraska på skäggets dag.


Jag har tagit fram några produkter som jag tänkte visa här för er, men gå gärna in själva och kolla då utbudet är väldigt stort och det finns hur mycket produkter som helst!

1 .Dapper Dan Premium Beard Oil -Närande skäggolja som bidrar med naturlig glans och gör ansiktshåret enkelt att hantera.

2,Noberu of Sweden - Skäggborste som enkelt reder ut ansiktshåret utan att slita på hårstråna.

3. Raw Naturals Storm proof beard balm - Väldoftande skäggbalm som gör ansiktshåret mjukt och fylligt.

Bilderna är lånade ifrån Glamazon,

Glamazon har alltså väldigt många produkter till just skägg och skäggvård så att ni lättare ska kunna hitta det ni söker finns det olika kategorier, Skäggbalm,Skäggborstar,Skäggtvätt, Skäggsaxar, ja det är bara några av alla kategorier som finns, Glamazon har även snabb leveranstid och fri frakt för köp över 489 kr!


Gillar