SKAL FRÅN SKALHUSET

SKALHUSET.SE

Hej och godmorgon! jag tog mig en liten sovmorgon idag, brukar vanligtvis gå upp kring halv 9 men gick inte upp fören halv elva idag. Idag tänkte jag visa och tipsa om en sida som säljer skal, dem har riktigt fina och billiga skal. Jag har i samarbete med dem fått hem ett mobilskal från Adidas, och det är så fint! Jag matchade det såklart på bästa sätt igår, med mina adidas kläder!

Jag tycker det är så kul att ha olika skal som man kan matcha efter hur man är klädd, att ha samma skal hela tiden tycker jag inte om, utan jag byter skal väldigt ofta!

Det tog bara EN dag för mig att få hem detta skal, jag gjorde beställningen och dagen efter låg det i brevlådan. Som jag skrivit tidigare så är snabb leverans verkligen ett plus när det gäller att beställa på nätet, man vill ju inte vänta i flera dagar på sin beställning.

Dem har inte bara skal till Iphone utan även till Samsung, Sony och Huawei. Och sen har dem inte bara skal i sin butik, utan det är fokus på mobiltillbehör, så dem har även laddare, hörlurar och allt du behöver till din mobil.

DEM HAR ÄVEN

📱 FRI FRAKT I HELA SVERIGE

📱 ÖPPET KÖP I 90 DAGAR

📱 OCH HANDLAR NI INNAN 16 SÅ SKICKAR DEM BESTÄLLNINGEN SAMMA DAG!


Alltså ser ni hur snyggt skalet är? Jag älskar det, detta skal jag har är till Iphone XS men det finns säkert till andra modeller också, ni får gå in och kolla på hemsidan om ni är intresserade av just detta skal. Annars hittar ni garanterat ett snyggt skal till just er mobil på skalhuset. Detta skal kostar 259 kr! Men jag upplever att kvalitén är riktigt bra!

Jag hoppas ni tycker om detta tips, för jag älskar ju att tipsa om grymma sidor till er, och just mobilskal är ju något alla, eller kanske inte alla men dem flesta använder ju det. Sen att det är som jag skrev där uppe, roligt att byta och variera mellan sina skal. Så skal är ju något man inte kan få för mycket av! Håller ni med om det?

Nu har jag en fråga till er, har ni något favorit skal? Hur ofta byter ni skal?

Glöm inte att kolla in skalhuset butik dem har även en instagram ni kan kolla in och följa om ni har lust!

Det var allt för mig för stunden, vi hörs senare idag!


Gillar