Skinroller

I betalt samarbete med Skinroller

Hej på er! i dagens inlägg och samarbete så kommer jag skriva om en produkt som jag är väldigt nöjd med, det är nämligen en skinroller. Jag har använt den ett tag och jag ser faktiskt resultat. Min hy har blivit väldigt mycket bättre.

Vad är då en skinroller?

Det är en effektiv behandling mot ärr. celluliter och rynkor. den stimulerar huden och får huden att reparera sig det gör den genom att skapa små mikrohål. Den går att använda både i ansiktet och på kroppen.

Nålarna finns i olika storlekar, dem storlekarna som finns är 0,5 mm, 1,0 mm och 1,5 mm. Jag har valt 0,5 mm och den passar bäst till ansiktet vid en första gångs användning.

Priset är just nu nedsatt till 40% och den kostar just nu 399 kr, tidigare pris är 669 kr. När man beställer så får man även med en gratis rengöringsspray till ett värde av 99 kr.

För bästa resultat så kan man kombinera med serum till, serum finns även det att köpa på Skinroller.se

Det finns olika serum, dem som finns är

Radiant 15% Vitamin C booster - Är ett serum för behandling mot akne, fina linjer och ojämna hudtoner.

Intense Retinol 0.5 % Vitamin E - Effektiv mot rodnad och akne och ålderstecken

Renewal Hyaluronsyra + BHA - Är ett serum för torr hud och är djupt återfuktande.

Serumet som jag valde och fick hem är " Intense 0,5 Retinol + Vitamin E

Vissa av er kanske undrar om det gör ont att använda en skinroller, jag tycker inte det gör ont, klart att det känns lite det är ju ändå nålar, men speciellt ont gör det inte. Jag använder min Skin roller två gånger i veckan nu till en början och så applicerar jag serumet efter för bästa effekt :)

Hur använder man sin skinroller kanske ni nu undrar, man rullar den över huden fram och tillbaka med raka drag, rulla den ca 8-10 gånger på vardera områden, du ska även rulla den i fyra riktningar : vertikalt, horisontellt, och diagonalt åt båda hållen. Se till så att huden är ren och även din skinroller. Använd din skinroller cirka 1-2 gånger per vecka för bäst resultat.

Dem har även 14 dagars öppet köp och fri frakt just nu, så passa på!

Vill ni se hur man använder den så finns det en video på min instagram HÄR. där visar jag hur man använder den och pratar mer om den.

Gillar